Oplev fordelene med fremtidens digitale platform for moderne advokatvirksomheder

Udarbejder du stadig dine juridiske dokumenter manuelt, fastklemt af ineffektive processer og forsinkelser?

Med Jurabox kan du oprette professionelle og fejlfrie dokumenter med vores foruddesignede paradigmer. Lever flotte juridiske dokumenter til underskrift, tilpasset netop til dine klienters behov på få minutter.

Live redigering

Tilret live efter din klients behov

Indsæt din klients oplysninger og tilret efter deres specifikke behov i realtid

Med Jurabox’ intelligente paradigmer behøver du kun at indtaste din klients oplysninger én gang i værktøjets ‘smart felter’. Resten opdateres og ajurføres automatisk, hele vejen ned igennem dokumentet. Det giver ro i maven - slut med forkerte klausul tal eller et gammel klient navn gemt i dokumentet.


Du har også mulighed for ændre i paradigmets tekster, eller tilføje dine egne paragraffer. Det hele sker live mens du iagttager ændringerne opdaterer sig i dokumentet.

Tilret live efter din klients behov

Tilret live efter din klients behov

Tilpas dokumentet din klients situation med klausulvalg og klausul tilføjelser

Undre du dig over hvorfor der er så få paradigmer under hver kategori? Det er fordi paradigmerne er gjort så smarte, at selve klausul varianterne blot skal tilvælges inde på selve dokumentet. På den måde er der i nogle situationer sammenlagt mere end 10 paradigmer under ét.


Du har også muligheden for at tilføje hele klausuler til paradigmet indenfor dets relevante kategori. Klausulen tilføjes nederst til dokumentet, men du har selvfølgelig mulighed for at rykke rundt på det som du ønsker. Og paragrafferne - ja de opdateres automatisk.

Dokument styling

Dokument styling

Upload dit firmas logo og udfyld jeres kontaktoplysninger for et præsentabelt dokument

Er du træt af at skulle forholde dig til layout, og sikre sig at du har den nyeste skabelon liggende? Med Jurabox, opdatere firmaets administrator blot logo og firma oplysninger, hvorefter det træder i kraft på alle medarbejderes profiler. Det sikre ensartethed, mindsker fejl og betyder færre skabeloner at vedligeholde.

Gem som kladde

Gem som kladde

Klienter ombestemmer sig - vi gør det nemt at tilpasse sig

Skulle ægtepagten ikke have fuldstændigt særeje eller skal der tilføjes en klausul til testamentet? Opnå ro i sindet ved at vide, at Jurabox gemmer dine dokumenter sikkert i skyen, så du altid kan gå tilbage og redigere dem. Du kan endda indtaste din klients navn eller tilføj et journal nr. så du lettere kan søge det frem igen senere.

Send som udkast

Send som udkast

Send dokumentet som udkast - renset for personfølsomme oplysninger

Juridiske dokumenter indeholder ofte fortrolige oplysninger, som bør og skal beskyttes ift. databeskyttelsesloven. Slip for manuelt at fjerne personoplysninger og lad Jurabox klarer jobbet. Med et klik kan du downloade et udkast af dit tilpasset paradigme - renset for personfølsomme oplysninger.

Prøv gratis

Tinglysningsafgift af pantebrev

Tinglysningsafgift af skøde

Resultat

{{result | format_number}} DKK

Juridiske beregnere

Få ro i maven når du skal regne morarenten, et salær eller noget helt tredje

Hvad er det nu tinglysningsafgiften er for et skøde? Omkostningsbeløbets fordeling for salærintervallets salærværdi? eller den økonomiske betingelser for fri proces? Jurabox har svaret, og vi hjælper dig endvidere med at beregne dem på en let og intuitiv måde. Det gør at du kan rådgive korrekt og være sikker på at regne din klients sag korrekt.

Få 30 dages gratis prøveperiode

Få fuld adgang til alle Smartparadigmer og beregnere allerede i dag. Prøv Jurabox i 30 dage gratis - helt uden forpligtelser.

Kreditkort ikke nødvendigt.

500,-

Pr. bruger / måneden

  • Adgang til alle paradigmer
  • Adgang til alle beregnere
  • Tilpas paradigmer efter klienten
  • Firma logo på dokumenter
  • Ubegrænset downloads
  • Gem dine dokumenter i skyen
  • Download som anonymiseret udkast
  • Tilføj ekstra klausuler
  • Rediger og tilføj egne klausuler
5 stjerner
"Vi plejede at sammenstykke klausuler fra forskellige paradigmer for at skræddersy efter kundens behov, nu ligger alle relevante klausuler sammen med paradigmet."
Henrik Skoglund FV Advokatfirma
5 stjerner
"Der skulle noget overtalelse til, men efter at have prøvet Jurabox, virker Word hurtigt som det helt forkerte værktøj, bare udkast funktionen alene har sparet kontoret mange kedelige timer."
Anders Nielsen Cadeau
5 stjerner
"Det er vigtigt for mig at have fingeren på pulsen og optimere mine arbejdsgange - Det hjælper Jurabox mig med."
Søren B. Lindegaard Lindegaard Advokatfirma

Er du klar til at tage dine juridiske dokumenter til næste niveau?

Hvis du ønsker adgang til alle vores funktioner, skal du opgradere til en betalende plan. Det koster kun omkring halvdelen af din første arbejdstime om måneden, hvor du tilgengæld spare tid og penge med vores strømlinede dokumenthåndteringsværktøj.

Illustration mand papir